CONTACT

Server VIDEO 

play video
Contact si Informatii site
 
Runvideo.INFO - este un site liber şi echidistant de divertisment care indexează conţinut gratuit ce se găseşte la liberă circulaţie pe internet. Acest site indexează coduri embed de înregistrări video gratuite de pe site-uri gen: Youtube.com, Dailymotion.com, Vk.com, Ok.ru, Vimeo.com, Videomega.tv, Video.mail.ru, Vimple.ru, Trilulilu.ro, Netu.tv şi alte site-uri de video sharing.

Site-ul nu stochează informaţii ale utilizatorilor. Noi nu găzduim sau încarcam niciun fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine site-ul nostru. Dacă aveti orice problema legală vă rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi neavand nicio putere asupra lor. Deasemenea, nici un fisier de tip imagine nu este stocat sau încarcat pe platforma Runvideo | Portal Video, acestea sunt găzduite sau preluate gratuit și liber de pe platforme ca (Google+, Picasa, Facebook, Twitter, Instagram, Flickr).

Contacteaza administratorul site-ului pentru cereri, reclamatii sau orice fel de informatie, completand formularul de contact de mai jos!
Ne puteti gasi si pe grupul de Telegram: http://t.me/doytv
Va multumim!

  foxyform

Server Video 

play video

Comentarii :

Trimiteți un comentariu