DMCA

Server VIDEO 

play video
DMCA / FAQ

este o declaraţie conform căreia autorul acesteia nu este ţinut responsabil în cazul producerii vreunui prejudiciu în urma utilizării informaţiilor sau obiectului la care este ataşată aceasta.

www.runvideo.info - NU gazduieste nici un fisier video/audio. Aceste fisiere nu sunt parte a site/blog-ului www.runvideo.info, ele sunt stocate si incarcate cu drept sau fara de alte persoane fizice sau juridice.
NICI un fisier de tip imagine nu este stocat sau incarcat pe serverele noastre, acestea sunt gazduite de platforma gratuita Blogger.com (Google+, Picasa etc.).
www.runvideo.info nu isi asuma nici o raspundere pentru fisierele video/audio/imagine si/sau orice alt material de acest tip.
Acest site/blog ofera acest continut video/audio prin incorporarea codului acestor fisiere de pe alte site-uri de audio/video-sharing precum:
 -Youtube.com
 -Dailymotion.com
 -Trilulilu.ro
 -Vk.com
 -Vimeo.com si/sau alte site-uri similare.

Va incurajam ca daca unul din aceste fisiere de mai sus este o parte a companiei dvs. si/sau aveti dreptul(uri) legal(e) la acel(e) material(e) si ati observat ca este incorporat/postat pe www.runvideo.info si doriti ca acel fisier sa fie indepartat/sters sau oprit din rularea pe site/blog va rugam sa ne trimiteti o comunicare scrisa pe adresa noastra de e-mail ([email protected]) de tip .doc, .pdf sau oricare altul; sau puteti incorpora direct in e-mail.
Aceasta comunicare trebuie sa contina in mod obligatoriu urmatoarele:
 -Numele si Prenumele (Real) - A Reclamantului Autorizat de către deținătorul DdA
 -Numele companiei (daca este cazul)
 -Denumirea fisierului care incalca Drepturile de Autor sau politicile dvs.
 -O adresa URL a site-ului dvs. pentru a dovedii ca aveti in totalitate drepturile de autor asupra acelui material (daca este cazul) Ex. http://www.runvideo.info/video-audio-text.html
Aceasta mai necestita si informatiile dvs. de contact:
 -E-mail
 -Telefon
 -Adresa companiei dvs. (optional)

Atentie! - Dovada detinerii drepturilor de autor asupra acelui material trebuie sa fie foarte clara si subiectiva (altfel acesta comunicare nu se va lua in considerare)!
Timpul de procesare a solicitarii si/sau reclamatiei dvs. este de 72 de ore (sau in unele cazuri pe o durata mai lunga).

Server Video 

play video

Comentarii :

Trimiteți un comentariu