ROMÂNIA TE IUBESC - 31 MARTIE 2013

Server VIDEO 

play video
România, te Iubesc - 31 Martie 2013

Astazi, 31 martie 2013 vom urmări emisiunea "România, Te Iubesc" de la orele 18.00, difuzata de PRO TV si VOYO.RO in data de 31.03.2013.
Mai jos, puteti urmări emisiunea ROMÂNIA, TE IUBESC Online Gratis din 31 martie 2013.

Server Video 

play video

Comentarii :

  1. Felicitari pentru initiativa, calitatea materialului si imensul profesionalism cu care ati abordat un subiect atat de delicat. Explicand corect ce inseamna donare, prezentand OAMENI - donatori, medici, primitori - si situatii ati reusit sa miscati muntii din loc. Cand spun muntii, ma gandesc nu la apartinatorii care accepta donarea de la cei dragi care nu mai au sanse, ci la cei care trebuie sa anunte potentialii donatori in moarte cerebrala. Daca anul trecut erau doar cateva centre care anuntau potentiali donatori si cateva persoane care se implicau (Oradea - Carmen Pantis, Timisoara - Dan Ilinacriu, Cluj Napoca - Dan Luscalov ... si rar spre foarte rar Tg. Mures - Corina Popovici, Iasi - Raluca Neagu) acum lucrurile se misca prin toata tara. Asta se vede in nr crescut de transplanturi, lucru ce reda speranta celor de pe listele de asteptare. Multumesc Adriana Stere, multumesc Pro Tv. Ma inclinam cu respect in fata familiilor care accepta donarea si recunostinta vesnica donatorilor-ingeri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimate anonim,

    Probabil ca n-o sa citesti niciodata asta. Dar simt nevoia sa o spun... multumesc! M-ai facut sa plang de bucurie, de una singura, tarziu in noapte, citind cuvintele tale. Cei pe care i-ai amintit sunt niste eroi, care au construit impreuna minunea unei mari schimbari. Oameni adevarati, medici adevarati, asistenti medicali chinuiti, parinti care isi lasa copiii acasa si au grija de alti oameni, bolnavi si singuri; asa am facut si eu, in acest an, si a fost cea mai buna alegere. Sa fim sanatosi! Si buni... Adriana Stere

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu