Insula Iubirii Episodul 12 Finala Online

Server VIDEO 

play video
INSULA IUBIRII TEMPTATION ISLAND EPISODUL 12 MAREA FINALA ONLINE

Vezi marea finala a reality show-ului Insula Iubirii Temptation Island episodul 12 finala online difuzata de Antena 1 in 12 iulie 2015 Server 2 Server 3 Server 4

Server Video 

play video

Comentarii :

  1. Ce taraturiii bai frate! Iar Andreea, aia frunte lata minte cu dovezile in fata ce tentativa de femeie. Felicitari ispitelor ca au scos la iveala cat de falsi si ratati sunt uni.

    RăspundețiȘtergere
  2. stie cineva cum se numeste piesa care incepe la 19:50, cand fetele isi iau la revedere de la ispite ? e o cantare de vioara chill si o parte in care se aude scurt o voce feminina (la la laaa)..

    RăspundețiȘtergere
  3. cea mai proasta fiinta posibila e Andreea :) ea l ar f*** si pe Matei dar vrea sa ramana si cu Bogdan .... niciunul nu merita asa ceva :) penibila ca in fiecare episod , mult mai grav ca Deea

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca Deea a scapat de pampalaul ala..sa-l auzi comparandu-se pe el si pe Ana cu mama si copilul. Asta e bolnav rau pana si ispitele au vazut ca nu-i cu toate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toti sunt fara creier'in afara de Loredana care merita pe cineva mult mai bun nu ultimul gunoi de pe lume. Pacat ca e controlata sau poate frica de scarbosu de Liviu. Auzi la el ea sa-si asume ca el e prost de gura.... Sau ca el nu e violent, mama ce cretin scarbos, can o mers Raul la ei pe insula isi pleca privirea ca milogu, da bine ca ridica mana la o femeie. Sa dea D umnezeu sa-ti pice mainile si sa nu mai poti scoate un cuvant din gura. Nu avem nevoie de scarbe ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Liviu asta e o persoana deplorabila! Violent, manipulator, prost! Te lauzi ca ai batut o femeie, o injuri in toate felurile si te scuzi ca vezi doamne, asa esti tu cand te aprinzi! Pacat de Loredana, ca il iarta. Iar Andreea aia, doamne cat minte! Se topea toata langa Matei, daca nu erau camerele se f*tea in draci cu el. Sa spui nu cand se vede clar pe filmare ca e da... ii ipocrizie. O ipocrita si o mincinoasa, nu o confuza.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ami pare rău de Cristi dea ie foarte proasta ca se lasă dusa de val

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu